1. Startside   /  
  2. Nyheder   /  

Uafbrudt reparationsarbejde med EQUANS - vores LINESTOP bypass-service til hospitalet i Lugano

Sammen med vores værdsatte kunde EQUANS har vi sikret en uafbrudt køleforsyning på Luganos kommunehospital, Ospedale Regionale di Lugano, Civico. Vores eksklusive LINESTOP Bypass Service blev brugt til at sikre en kontinuerlig forsyning af koldt vand til maskinerne på hospitalet.

Det omfattende arbejde foregik i hospitalets teknikrum og varede i alt syv arbejdsdage. Fem af disse var om natten og to om dagen. Vores LINESTOP Bypass Service var nødvendig, fordi de eksisterende kugleventiler ikke længere fungerede og skulle udskiftes. Maksimal præcision og nøjagtighed var påkrævet under operationen, da der ikke var noget alternativ på stedet til at sikre hospitalets kontinuerlige køleforsyning.

I dette projekt stoppede og omlagde vi otte rør i træk, herunder seks med DN 125 og et med DN 80 og DN 65. Til dette formål blev der indsat en LINESTOP før og efter den beskadigede kugleventil, og disse blev derefter forbundet med en bypass. Det betød, at de beskadigede kugleventiler kunne skæres ud af vores kunde uden afbrydelse og erstattes med nye. Vi vil gerne takke EQUANS for ordren og det gode samarbejde.

Med LINESTOP Bypass Service tilbyder vi i Schweiz en effektiv løsning til at udføre vedligeholdelses- eller udvidelsesarbejde på visse rørsektioner uden at skulle afbryde hele energiforsyningen. Ved at installere to LINESTOPs før og efter den relevante rørsektion forsegles den sikkert. En bypass installeret parallelt sikrer kontinuerlig energiforsyning til dit rør.